Marcelo Katz ”TEMPO”

Föreställningen ”TEMPO” av Marcelo Katz är en humoristisk och fantasieggande upplevelse. Läs mer om föreställningen nedan eller hos Assitej 2011. Strobemedia var mediasponsor åt Assitej 2011 och arbetade under festivalen med att filma spännande föreställningar, workshops och andra händelser både i Malmö och Köpenhamn.

TEMPO
Av Marcelo Katz
Argentina
Tempo skapar ett fantastiskt och roligt universum som förenar publiken med ett lekfullt perspektiv av klockor, metronomer, kalendrar, pendlar, almanackor, spänning, slag, nuet, det förflutna och vår subjektiva syn på tid.Tid vävs av två kompletterande koncept: ”Kronos”: den kronologiska tiden som vi idag uppfattar den, och ”Kaleidos”: ett konkret koncept av tiden som kommer från det gamla Grekland: precis det ögonblick någonting kommer att ske eller upphöra att ske (kärlek, krig, fortplantning)Showen dansar mellan ”Kronos” och ”Kaleidos”; mellan tid och tempus som bestäms av musik, dans, slag, utseende och miljö.

RECENSION:
“Regissören, Marcelo Katz, ger oss en livfull upplevelse som växer med rytm och starka bilder. Hans clowners många sätt att uttrycka sig ger utrymme till ett myller av scener som överraskar, underhåller och eggar publiken.”
Carlos Pacheco, La Nacion, 28 maj 2010

HEMSIDA: www.marcelokatz.com.ar

KONSTNÄRLIGT TEAM:
Medverkande: Virginia Kaufmann,
Sebastián Furman, Hernán Carbón
Gabi Goldberg, Julieta Carrera,
Martín López Carsolio
Regi: Marcelo Katz
Manus: Javier Pomposiello, Marcelo Katz, Virginia Kaufmann, Sebastián Furman, Hernán Carbón, Gabi Goldberg, Julieta Carrera, Martín López Carsolio, Ruth Pezet
Musik: Sebastián Furman
Koreografi: Diego Bross
Scenografi: Gabriel Diaz
Ljusdesign: Fernando Berreta

Se en trailer till föreställningen nedan: